Rólunk

Nelly Sped Kft. 2007. elején alakult szállítmányozó cégként, amikor is az addig megszerzett tapasztalataimat saját vállalkozásomban szerettem volna kamatoztatni.

Több éves logisztikai beszerzői majd fuvarszervezői tapasztalatom során megismertem a fuvaroztatók és a fuvarozók igényeit is, így vállalkoztam arra, hogy a partnereink elvárásait a leghatékonyabban ötvözzem a munkámban.

A legtöbb vállalkozás rengeteg időt tölt azzal, hogy megtalálja a megfelelő időben a megfelelő szállítási megoldást. Ezért vállalkoztam a feladatra, hogy ezt a gondot átvegyem megbízóimtól. Cégalapításom óta folyamatosan igyekszem bővíteni, mind partnereim, mind a fuvarfeladatot elvégző kapcsolataim körét, így ma már akár havonta akár száz szállítás lebonyolítását is sikeresen tudja megoldani a Nelly Sped Kft.

2010-ben az első saját nyerges kamionnal vágtam bele a fejlődésbe, majd újabb gépkocsikkal fejlesztettük tovább a gépjármű parkot. Így ma már nem csak szállítmányozóként, hanem fuvarozóként is helyt állunk a piacon. Idővel a fuvarszervezésben is bővítettük a családias légkört, ezzel is még jobban kiszolgálva partnereinket, valamint a meglévő, évek óta jól működő és megbízható alvállalkozóinkat. Referenciaként több nagy múltú gyártó, termelő, valamint logisztikai cégekkel is évek óta kiváló kapcsolatban állunk.

Telephelyünk és irodánk is egyaránt Székesfehérváron található.

Kérem, forduljon hozzánk bizalommal, ismerje meg csapatunkat, hogy Önnek is bizonyíthassuk szakértelmünk és elhivatottságunk!

Cser Nelly
ügyvezető

A Nelly Sped Kft. Pénzügyileg stabil vállalkozás a BISNODE minősítése alapján

Több mint 15 éves tapasztalattal végezzük fuvarozói és szállítmányozási tevékenységünket.

Keressen bennünket belföldi és európai szállítmányozással kapcsolatosan egyaránt!

Nelly Sped Kft.

Belföldi és Nemzetközi Szállítmányozás

Cím: Székesfehérvár, Farkasvermi út 91.

Telefon: +36-20/5647-535

E-mail: info@nellysped.hu